WhatsApp

WhatsApp 2.11.891

Chatten met vrienden op verschillende telefoons

WhatsApp is een dienst voor het versturen van korte berichten. Je verstuurt met de applicatie gratis berichten met media (foto's, video, etc.) tussen iPhone, BlackBerry, Symbian en Android telefoons. Lees de volledige beschrijving

VOOR

 • Verstuurt ook foto's, geluid, video

TEGEN

 • Omslachtig registratieproces
 • Slechts één protocol ondersteund

Goed
7

WhatsApp is een dienst voor het versturen van korte berichten. Je verstuurt met de applicatie gratis berichten met media (foto's, video, etc.) tussen iPhone, BlackBerry, Symbian en Android telefoons.

Internet en telefonie zijn helemaal samengesmolten. Veel mensen bellen slechts nog via internet en ook het sturen van korte berichten (voorheen sms'jes) verloopt volledig via 't net. WhatsApp Messenger is een redelijk spartaanse applicatie, die je installeert op veel verschillende telefoons. Gebruikers sturen na installatie gratis berichtjes, foto's, geluidsbestanden en video naar anderen met WhatsApp op hun toestel.

WhatsApp vraagt bij het starten om een telefoonnummer. Daarna stuurt de applicatie een activatiecode naar je toestel. Dit proces is een beetje vervelend maar vergelijkbaar met dat bij eBuddy en Nimbuzz. De dienst is kort gezegd dus een (terechte) vervanger van sms'en maar ben je op zoek naar een multi-chatter dan raden we eBuddy of Nimbuzz aan.

WhatsApp werkt alleen tussen gebruikers van deze applicatie maar gelukkig heeft zowat elke telefoonbezitter de applicatie geïnstalleerd. Multichatters hebben meer in huis maar WhatsApp heeft een belangrijke maatschappelijke verandering tot stand gebracht: sms'jes zijn internetberichten - en bovendien gratis- geworden.

Meeste download Chat & Instant Messaging voor Symbian

Meer
WhatsApp

Download

WhatsApp 2.11.891

Beoordelingen about WhatsApp

 • p.ersiick

  door p.ersiick

  "betalen"

  Klopt het dat je na een jaar moet gaan betalen voor de proefversie van what's app. als ik naar de site van what's app...   Meer.

 • "whatsapp favorieten deleten"

  Whatsapp, een handig proggramma (handyapp)jammer dat de favorietenlijst niet per stuk ofgeheel te deleten is. Verder ...   Meer.